JLUX PHOTOGRAPHY

JEROEN LUYCKX

IMG_2451.jpg

Hallo, ik ben Jeroen, gepassioneerd freelance fotograaf, werkende vanuit het prachtige Maaseik, gelegen in het noordoosten van Belgisch Limburg.

Vanuit mijn interesse in technologie en mijn passie voor het vastleggen van waardevolle momenten belandde ik uiteindelijk in de wereld van de fotografie. Ik begon met het fotograferen van natuurbeelden, landschappen, familie en huisdieren en deed alzo de nodige ervaring en kennis op.

Met JLux Photography bied ik een hele reeks van B2B diensten aan, van 'enkele' nieuwe foto’s voor je socials of website tot een volledige bedrijfsreportage van je medewerkers tot aan het productieproces.

 

Maar ook voor een print ter decoratie van je kantoor, lobby, receptie, wachtzaal, enz. kan je bij mij terecht. Zo kan je een keuze maken uit mijn ruime beeldbank, welke regelmatig aangevuld wordt met nieuw materiaal. Vind je toch niet wat je zocht, ook een werk op aanvraag behoort tot de mogelijkheden.

Om tot het beste resultaat te komen gebruik ik, naast mijn eigen creatieve inbreng, steeds de best beschikbare apparatuur en voer ik in een voorafgaand kennismakingsgesprek uitvoerig overleg met jou om zo een beter inzicht te krijgen in jouw visie en wensen.

Wens je meer te weten of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten, neem dan gerust contact met me op.

my_signature_black2.0.png